Kreiraj majicu PIVSKE PRIČE i osvoji JELEN PIVA koliko si težak!

Nova priča je pred nama, mi bi smo rekli romantična 🙂 i to sa srećnim završetkom, a što se nas tiče svaki završetak pivske priče u kojem je pivo je srećan završetak!

Naše postulate znate, ali hajde da ih ponovimo: pivo, drugarstvo, kreativnost i podrška su naše vodilje!

Ova priča ima sve te elemente pa da krenemo:

potrebna nam je vaša kreativnost da zajedno osmislimo, kreiramo novu majicu za “Pivske priče”, stoga smo napravili konkurs pod nazivom “Obuci Pivske priče” u kome od vas tražimo dizajnersko rješenje za novu majicu. Maštu prepuštamo vama kao i stil, jedino što tražimo jeste da dizajn sadrži naš logotip.

Kao nagradu za vaš trud pobrinuli su se naši prijatelji iz Jelen piva, prva nagrada je fenomenalna, naravno pivo, ali pazite mnogo piva,  pobjednik konkursa dobija onoliko litara Jelen piva koliko ima kilograma! 🙂

Konkurs počinje 5.6.2019. godine a završava se 25.6.2019. godine tačno u ponoć dok pobjednika objavljujemo 1.7.2019. godine. Onda dolazimo i do srećnog završetka, naravno kao i što smo rekli uz pivo.

Pobjednik dobija svoju nagradu u pivu (kilogrami pobjednika=litara Jelen piva) kao i svoj primjerak majice.

Kreirajmo zajedno fešn liniju Pivske priče #01 🙂

Sada na posao, otvori sebi pivo prepusti se mašti i kreativnosti, osmisli majicu u kojoj se možeš zamisliti tokom roštiljanja sa ekipom ili ispred ogledala u wc-u nekog noćnog kluba. Tvoj izbor, tvoja mašta!

Svoje radove šaljete nam na pivskeprice@gmail.com 

  • Rješenje slati u JPG formatu ne manjem od 3000px po dužoj strani ili u vektorskom formatu (PDF)
  • Fajlovi ne bi trebalo da su veći od 20 MB
  • Print na majici ne smije biti veći od A3 formata po strani majice
  • U mejlu pošaljite lične podatke, ime i prezime, adresa stanovanja, kontakt telefon
  • Učesnik mora biti punoljetan i sa prebivalištem u BiH
  • “Pivske priče” zadržavaju pravo na sva dizajnerska rješenja koja stignu na naš mejl

Ukoliko Dobitnik nagrade ne pruži potrebne podatke prilikom preuzimanja nagrade, Organizator konkursa “Obuci Pivske priče” nije u obavezi da mu dodijeli nagradu,u tom slučaju se nagrada dodjeluje prvom sledećem učesniku koji ispunjava sve uslove.

Dobitnik je saglasan da se njegov lik i djelo koriste u promotivne svrhe Pivskih priča, bez dodatne naknade.

Lica koja se saglase sa ovim pravilima pristaju da Organizator obrađuje njihove lične podatke, u toku trajanja konkursa, a u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka (“Sl.Glasnik BiH broj 49/06).

Konkurs se može prekinuti u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran,odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, a koje bitno utiču na sprovođenje i realizaciju konkursa.